-->

Valerie De Booser heeft opvallende eis voor zender Play4: “Ik wil niet dat jullie dit nog doen”

Valerie De Booser heeft opvallende eis voor zender Play4: “Ik wil niet dat jullie dit nog doen”
Woensdag 14 Juli 2021 - 08:00   I   Foto: Photonews   I  

Jean-Marie Pfaff liet een hele tijd geleden weten dat hij het niet zou appreciëren moest VTM ‘De Pfaffs’ heruitzenden. Er werd duidelijk niet naar hem geluisterd. Jean-Marie Pfaff is lang niet de enige BV die een zender vraagt iets niet meer uit te zenden.

“Deelnemers aan realityprogramma’s weten heel goed dat ze later nog ’ns in herhalingen kunnen opduiken of dat ze ook online of via streaming te zien zullen zijn”, legt Play4-woordvoerder Kristof Demasure uit in Dag Allemaal. Nochtans houden de zenders er meestal rekening mee wanneer iemand vraagt om iets niet meer uit te zenden.

“‘Astrid In Wonderland’ bijvoorbeeld, met ’n prominente rol voor haar ex John Bryan, dat zullen we niet meer tonen, omdat de context helemaal is veranderd nu", zegt Demasure. "Hetzelfde met ‘De Verhulstjes’. Als Marie plots relatieproblemen zou hebben met Jef, dan lijkt het gewoon correct om ook de uitzendingen met hen samen te vermijden."

Temptation Island

Deze vraag wordt vaker gesteld dan men zou denken. “Er zijn wel wat schermgezichten die liever niet aan oude beelden herinnerd worden, ja”, aldus Demasure. “En daar tonen we geregeld ook begrip voor. Zo heeft Valerie De Booser gevraagd om haar seizoen van ‘Temptation Island’ niet meer te tonen. Dat hebben we dan ook niet gedaan.”

TAGS  I  Valerie De Booser  I  Temptation Island  I  shownieuws  I  Jean-Marie Pfaff  I  VTM