Maandag 26 Juli 2021 - 19:45   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Prins Harry laat iedereen sprakeloos: “Dit getuigt van slechte smaak”

Prins Harry laat iedereen sprakeloos: “Dit getuigt van slechte smaak”

Prins Harry zorgt weer maar eens voor opschudding in het Verenigd Koninkrijk. Onlangs lekte het nieuws dat hij na zijn memoires, die eind 2022 uitkomen, nóg drie boeken gaat uitbrengen.

“Maar wat het meest choquerende is, is de suggestie dat het tweede boek pas gepubliceerd zal worden als de Queen er niet meer is”, zegt een bron in de Daily Mail. “Mensen vragen zich dan af: ‘Wat heeft hij te vertellen, op wie gaat hij z'n pijlen richten?’" 

“Het idee van die onontplofte bom die hen boven het hoofd hangt, wachtende tot de Queen overlijdt, is buitengewoon”, klinkt het. “Voor veel mensen is het een voorbeeld van slechte smaak."  

"Wat hij ook zegt, het zal voor conflict zorgen"

Dat prins Harry zijn memoires zou uitbrengen, zat de Britse koninklijke familie al hoog. Zij vrezen voor een echte afrekening. “Behalve het onderuithalen van zijn familie - wat dit boek zonder twijfel zal doen - is er niet veel dat hij hier nog mee kan bereiken”, zegt koninklijk expert Robert Jobson nog in de Daily Mail. “Ik weet niet exact wat hij hieruit wil halen. Wat hij ook zegt, het zal voor conflict zorgen. Geen wonder dat er een vete is ontstaan tussen hem, zijn broer en zijn vader. Hoe kan de strijdbijl begraven worden als hij zulke dingen blijft doen?”

TAGS  I  prins Harry  I  shownieuws