Dinsdag 19 Oktober 2021 - 09:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kijkers van ‘Familie’ ergeren zich blauw: “Dit is zó irritant”

Kijkers van ‘Familie’ ergeren zich blauw: “Dit is zó irritant”

Vorige week maakte Kato, een oude vriendin van Louise, haar intrede in ‘Familie’. Ze zorgt al meteen voor opschudding, want de fans zijn niet opgezet met het feit dat ze onder de duiven van Louise lijkt te willen schieten wat betreft Raven.

Kato maakt zich zo natuurlijk allerminst populair, dit in tegenstelling tot Louise, die bij haar start meteen de harten van de fans voor zich won. “Kato is té opdringerig. Geen aanwinst voor ‘Familie’”, schrijft iemand op de sociale media. ”Louise past ook beter bij Raven”, is de algemene teneur. 

“Ik heb Kato nu twee keer gezien, en ik kan haar al niet meer luchten…”, zegt een ander. “Ze past gewoon niet in ‘Familie’.” Nog een kijker zegt: “Pfff, wat erger ik me aan die Kato. Opdringerig mens!!! Hopelijk is het maar een tijdelijke rol, ze past niet in de serie.” 

“Irritant meisje. Veel te opdringerig”, klinkt het ook. “Zij zou niet lang mijn vriendin zijn. Louise moet vechten voor Raven. Smijt haar buiten als ze niet naar huis wil, dat ze dan onder een brug slaapt.” “Echt, hè”, antwoordt iemand. “Die werkt echt op mijn zenuwen. Ik vind het geen aanwinst voor “Familie’.” 

"Kato komt het verpesten"

“Ik kan haar niet uitstaan”, lezen we nog. “Ze is zó irritant en opdringerig en ik ben daar al zo gevoelig voor! Ze zwijgt geen minuut, ze past niet in ‘Familie’, hopelijk is ze gauw weer weg…” En ook: “Waarom moest de die er nu in komen? Het werd net zo mooi tussen Raven en Louise. Ziet die dat nu niet dat Louise iets voelt voor Raven? Dat kan je van kilometers ver zien. Maar nee, Kato komt het verpesten. Ze moet er zo snel mogelijk uit!”

TAGS  I  Familie  I  shownieuws