-->

Tine Embrechts krijgt harde kritiek te slikken na haar deelname aan ‘De Slimste Mens’

Tine Embrechts krijgt harde kritiek te slikken na haar deelname aan ‘De Slimste Mens’
Vrijdag 12 November 2021 - 17:30   I   Foto: SBS   I  

Tine Embrechts was deze week - heel even - te zien in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Ook al zat ze op voorhand met veel twijfels, ze haalde toch maar mooi de hoogste score aller tijden bij haar eerste optreden in de populaire tv-quiz.

Daarna ging het al snel bergaf. Door een gebrek aan kennis van het Driekoningen-lied werd Tine de volgende aflevering naar huis gespeeld door intensivist Geert Meyfroidt. Hoewel er heel wat positieve reacties kwamen op haar deelname, was er toch ook minstens één iemand die blij was met het snelle vertrek van Tine.

“Het valt echt op dat het opgezet spel is. En uw gedrag”, klonk het op Instagram, aangevuld met een kotsend emoticonnetje. En daar bleef het niet bij. “En uw acteerwerk bij ‘De Slimste Mens’ is gewoonweg belachelijk. Het ligt er zo dik op dat je de vragen kende”, vervolgde de criticaster. “Hopelijk kom je niet te veel mee op tv.”

Tine, beleefd als ze is, stuurde de vrouw een berichtje terug. “Wat leuk dat je de moeite neemt om mijn mailadres op te zoeken om me te melden dat je me niet kan verdragen”, aldus de actrice, die verzekert dat ze de vragen niét kende. “Anders had ik er wel langer ingezeten”, lachte ze.

TAGS  I  Tine Embrechts  I  De Slimste Mens  I  shownieuws  I  Geert Meyfroidt