-->

Gunther Levi doet verrassende uitspraak na ontslag bij ‘Familie’: “Ik sluit dat niet uit, nee”

Gunther Levi doet verrassende uitspraak na ontslag bij ‘Familie’: “Ik sluit dat niet uit, nee”
Woensdag 1 December 2021 - 14:30   I   Foto: VTM   I  

Gunther Levi kreeg een tijdje geleden te horen dat hij zich binnenkort niet meer moet laten zien op de set van ‘Familie’. Op zijn ontslag kwamen ontelbare reacties van kijkers, die zelfs al petities opstartten om hem tóch in ‘Familie’ te houden.

“Het is al de moeite geweest”, zegt Gunther in Story. “Zonder te overdrijven: ik heb duizenden berichten gekregen via sociale media. Heel lieve woorden. Ik wil via deze weg iedereen bedanken voor hun steun.” 

”Het doet me echt enorm veel plezier dat de mensen appreciëren wat ik 23 jaar aan een stuk heb gedaan”, laat de acteur/zanger weten. “Ze vonden het leuk. Ik heb het gevoel dat het niet voor niets is geweest.”

"Ik blaas geen bruggen op"

Wat de toekomst brengt, is hoogst onzeker. Een terugkeer ziet Gunther niet als onmogelijk. “In deze job heb ik geleerd om geen enkele deur dicht te slaan", zegt hij. "Ik blaas geen bruggen op. Daarom ben ik ook niet rancuneus of boos. Maar leuk is het natuurlijk niet. Ik sluit een comeback dus zeker niet uit, kijk maar naar Martine (Jonckheere, nvdr.). Die is drie keer teruggekomen. We zien wel."

TAGS  I  Gunther Levi  I  Familie  I  shownieuws