-->

Opnieuw een klap voor Bart De Pauw

Opnieuw een klap voor Bart De Pauw
Donderdag 2 December 2021 - 16:15   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Vorige week stuurde Jonas Geirnaert een open brief de wereld in. Volgens Dag Allemaal kan het belang van die brief niet onderschat worden.

Jonas Geirnaert liet nooit na om Bart De Pauw te bewierroken in de afgelopen jaren, ondanks de aantijgingen van verschillende vrouwen. Jonas had het uiteraard dan wel over het werk als tv-maker van Bart. Onder meer bij het scenario van 'De Dag' kreeg Jonas naar eigen zeggen zeer waardevol advies van De Pauw.

Wel, vorige week stuurde Jonas een open brief de wereld in. Hij kwam op voor de vrouwen die een rechtszaak waren begonnen tegen De Pauw. "Ze verdienen onze steun, en tonnen respect. Want zij hebben de moed gehad om een gedragspatroon aan te kaarten dat al enorm veel schade had aangericht, in de hoop het te kunnen stoppen", klonk het.

Een pijnlijke kwestie opnieuw voor De Pauw. Daarnaast wil ook Jan Verheyen na het verdict op het proces niets meer zeggen over het onderwerp. Dag Allemaal contacteerde hem, maar Verheyen wilde er niet meer op ingaan. Hij verdedigede de voorbije jaren ook steeds zijn vriend Bart.

TAGS  I  Bart De Pauw  I  Jan Verheyen  I  Jonas Geirnaert