-->

Erik Van Looy heel eerlijk: “De meeste mensen hebben dit niet graag, maar ik heb het nodig”

Erik Van Looy heel eerlijk: “De meeste mensen hebben dit niet graag, maar ik heb het nodig”
Woensdag 8 December 2021 - 14:00   I   Foto: Photonews   I  

In de discussieronde ‘Zeg Ja, Zeg Nee’ op MNM krijgen BV’s enkele stellingen voor de voeten geworpen, waarop ze dan affirmatief of negatief moeten antwoorden. Deze week was Erik Van Looy aan de beurt.

‘In slaap vallen in de bioscoop’ was een van de stellingen die in de groep geworpen werd. Erik Van Looy, toch nog altijd regisseur van beroep, hield verbazingwekkend genoeg het bordje ‘Ja’ omhoog. Dat mocht hij toch eens uitleggen aan de drie radiopresentatoren. 

“Ik val bij elke film die ik zie in slaap”, gaf Erik eerlijk toe. “Standaard vijf à tien minuten. Ik kan dat niet helpen. Meestal hebben mensen niet graag pauzes tijdens hun film, maar ik heb dat nodig. En pas op, dat kan dan nog de beste film zijn, hè”.

“Ik heb dat nooit voor met films die ik voor de derde of de vierde keer zie", gaf de presentator van 'De Slimste Mens' nog mee. "Ik weet ook niet hoe het komt, maar het is heel raar. Dat heeft ook met mijn prostaat te maken en zo… Sorry, ik weet niet hoe gedetailleerd dit programma gaat. Ik vertel veel te veel”, lachte hij.

TAGS  I  Erik Van Looy  I  shownieuws  I  De Slimste Mens