-->

‘De Slimste Mens’-deelneemster Lisbeth Imbo beseft het: “Dit is een ramp”

‘De Slimste Mens’-deelneemster Lisbeth Imbo beseft het: “Dit is een ramp”
Dinsdag 21 December 2021 - 19:00   I   Foto: SBS   I  

Doorgaans doen journalisten het uitstekend in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Lisbeth Imbo, die vanavond haar heroptreden maakt, is daar dus ook geen uitzondering op. Al ziet ze bij zichzelf wel enkele zwakke punten.

“Ik kom niet snel op namen en data onthouden is al helemaal een ramp”, zegt Lisbeth in een gesprek met Story. “In mijn ogen beantwoord ik dus absoluut niet aan het profiel van een goede quizzer. Er bestaat zoiets als Google, en wat Google weet, hoef ik niet te onthouden”, lacht ze. 

“Dan vind ik het interessanter om te vragen hoe iemand zich voelt of om te informeren over hoe iemand over iets denkt, dan gewoon te weten waar hij of zij geboren is en welke studies die persoon gedaan heeft”, laat de journaliste weten. 

Ander publiek

Naar eigen zeggen heeft Lisbeth al fijne reacties gekregen op haar deelname. “Soms ook gewoon over kleine dingen als mijn kledij of hoe ik opgemaakt ben”, zegt ze. “Da’s helemaal anders dan de berichtjes die ik krijg na ‘De zevende dag’. Die gaan vooral over waarom ik die of die vraag niet hebt gesteld aan een politicus. Naar ‘De Slimste Mens’ kijkt dus duidelijk een ander publiek”, lacht ze.

TAGS  I  Lisbeth Imbo  I  De Slimste Mens  I  De zevende dag  I  shownieuws