-->

Vriendin Sarah is duidelijk tegen Viktor Verhulst: "Moet je niet doen"

Vriendin Sarah is duidelijk tegen Viktor Verhulst:
Zondag 2 Januari 2022 - 11:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Sarah Puttemans treedt uit de achtergrond. De vriendin van Viktor Verhulst is nu zelf met een vlog begonnen.

Sarah had al heel wat volgers op Instagram, maar het grote publiek kent haar enkel als vriendin van Viktor Verhulst. Daar wilde ze verandering in brengen en dus begon ze met een vlog. Daarop stelt de 22-jarige influencer haar gezin voor, want ze woont nog thuis. Ook haar vriend Viktor komt geregeld logeren in Leuven, waar Sarah woont.

Steun van ouders

Sarah komt uit een warm nest. Zowel haar mama als papa zijn projectontwikkelaars en hebben een familiebedrijf. Ze zijn ook te zien in haar vlog. “Mijn gezin steunt mij al jaren in alles wat ik doe, het is logisch dat ik hen allemaal voorstel. Ik woon ook nog thuis dus ze zullen ook in de komende vlogs te zien zijn", legt Sarah uit in Het Laatste Nieuws.

Viktor heeft al heel wat ervaring met vlogs. Hij maakte er al enkele voor Play 4. Ze heeft naar eigen zeggen deze vlog ook vooraf besproken met hem. Al leek dat niet zo in de video. 

Ervaring van Viktor

"Wat is de bedoeling eigenlijk?", vroeg Viktor aan Sarah. "Ge gaat hier niet hele dagen mij liggen filmen, hé! Ik heb zelf honderden vlogs gemaakt. Het is goed geweest! Wat is eigenlijk het vlogidee?"

"Viktor heeft er veel ervaring mee", zegt Sarah in Het Laatste Nieuws. "Vooral op technisch vlak heb ik hem wat tips gevraagd”, vertelt Sarah. “Zo'n camera heeft wel duizend knoppen, je weet niet direct waar elk knopje voor dient. Maar over zaken als hoe ik moet filmen of wat ik wil tonen, moet Viktor me niet helpen. Ik doe mijn eigen ding.”

Bekijk hieronder de vlog van Sarah

TAGS  I  Viktor Verhulst  I  Sarah Puttemans