-->

Sarah van Soelen zwaar in opspraak: "Ze lag te bibberen in de kliniek"

Sarah van Soelen zwaar in opspraak:
Woensdag 12 Januari 2022 - 07:00   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

Sarah van Soelen pakte uit enkele dagen geleden uit met het nieuws dat ze al twee jaar clean is. Ze was eerder alcohol- en drugsverslaafd.

Sarah van Soelen pakte trots uit met dat nieuws. "Over twee dagen ben ik twee jaar clean en nuchter”, schreef ze op haar Instagram. “Ik ben erg trots op mezelf dat ik er geen moment aan heb gedacht om weer te gaan drinken of gebruiken."

"Trots"

"Hoewel het een bewogen jaar is geweest, ben ik niet teruggevallen en ben ik er alleen maar sterker uitgekomen. Tot zover dus erg trots op mezelf", klonk het ook nog.

Als we showbizzkenner Yvonne Coldewijer mogen geloven, klopt helemaal niets van dat verhaal. "Ik zag dat ze zich opwerpt als guru, maar de meid lag in september nog te bibberen in de kliniek. Daar heb ik echt zoveel video's over gemaakt in september en oktober dat je er misselijk van wordt", aldus Yvonne.

Zware tijden

Het zijn voor Sarah van Soelen sowieso al geen makkelijke tijden. André Hazes is er immers vandoor met een voormalige vriendin van haar, Anne Rose Zonneveld.

Poll: Geloof jij Sarah of Yvonne?