-->

Aaron Blommaert moet iets kwijt over Gloria Monserez

Aaron Blommaert moet iets kwijt over Gloria Monserez
Woensdag 12 Januari 2022 - 09:00   I   Foto: Instagram/VTM   I   door Jonas Wijckmans

Vorige week lekte het nieuws uit dat Aaron Blommaert, bekend als Raven in 'Familie', een koppel vormt met Gloria Monserez.

Dat dit nieuws uitlekte, was zeker niet de bedoeling. Familieleden van Aaron hadden hem getagd in foto's, waarop hij samen met Gloria te zien is op een kerstfeest. Daarbij deden ze geen moeite om te verstoppen dat ze een koppel zijn.

"Niet over privéleven"

Zo is showbizzland weer een koppel rijker. Al houden Aaron en Gloria de lippen stijf op mekaar. Zij willen daar eigenlijk liever niet mee naar buiten komen. Al hebben ze er wel nooit een geheim van gemaakt dat ze erg goed overeenkomen. In mei 2021 noemde ze hem nog zijn knuffelcontact. Aaron zelf deelt weinig privé-beelden op Instagram.

Dag Allemaal confronteerde Aaron met het nieuws. "Zoals ik al vaak gezegd heb, praat ik niet over mijn privéleven", reageert Aaron. "Ik zie Gloria graag bezig. Ik vind ook dat ze het heel goed gedaan heeft", zegt hij.

Geen bevestiging

Een bevestiging van de relatie zullen we dus niet uit de mond van Aaron of Gloria vernemen. Dat Aaron niet wil praten over zijn privéleven, is uiteraard zijn volste recht. Die beslissing nam Gilles De Coster enkele jaren geleden ook toen zijn breuk met Linde Merckpoel breed werd uitgesmeerd in de pers.

Poll: Ben jij ook overtuigd dat zij een koppel zijn?