Kijkers 'Big Brother' gaan helemaal los over razende Kitty: "Eindelijk!"

Kijkers 'Big Brother' gaan helemaal los over razende Kitty:
Zondag 16 Januari 2022 - 07:00   I   Foto: SBS   I   door Jonas Wijckmans

Kitty werd weggestemd door de kijkers in 'Big Brother'. Ze stapte vervolgens razend het huis uit en was ook in de studio nog niet uitgeraasd.

"Ik heb voor het eerst van mijn leven voor mijzelf gekozen", fulmineerde Kitty. "Ik ben nu niet helemaal voor reden vatbaar. Ik had mijn vader ook nog langer trots willen maken. Sorry dat ik zo negatief ben, maar ik voel me echt super kl*te."

Dimi en Vera

Ze twijfelde ook nog steeds aan de oprechtheid van gevoelens tussen Dimi en Vera. "Misschien van Vera haar kant wel, maar Dimi heeft gezegd dat hij het spel hard speelt en er alles voor wil doen om te winnen. Ik ben ook niet de enige met die mening over hen", benadrukte Kitty.

De kijkers zijn echter hard voor haar. "Eindelijk ligt ze eruit", klinkt het bij Jill. "Het verbaast me niks dat ze het huis moet verlaten. Was te verwachten."

Deprimerend

"Ik begrijp dat ze teleurgesteld is, maar ze is wel een hele slechte verliezer. Het is maar een spelletje, hoor", zegt Vanessa. "In het begin vond ik ze oké", zegt nog een kijker. "Maar Jezus, ze was zo deprimerend de laatste tijd. Hopelijk kom de rust terug en wordt het positief."

"Ik ben blij dat ze weg is", zegt Kim. "Ik vind haar zo negatief over alles. Normaal gaat de verliezer eerst de andere die in het huis mag blijven feliciteren (Peter), maar zij liep meteen gewoon boos weg."

Poll: Ben jij blij dat Kitty eruit ligt?TAGS  I  Big Brother