'Big Brother'-kijkers zijn helemaal klaar met Kristof: "Hij moet eruit!"

'Big Brother'-kijkers zijn helemaal klaar met Kristof:
Zondag 16 Januari 2022 - 16:00   I   Foto: SBS   I   door Jonas Wijckmans

Kitty werd door veel kijkers van 'Big Brother' niet gesmaakt en zij werd weggestemd. Wie ook in de gevarenzone zit, is Kristof.

Kristof krijgt behoorlijk wat kritiek van de kijkers van 'Big Brother'. Velen vinden hem te aanwezig en te luid. Dat irriteert de kijkers. Overigens was ook Kitty al niet te spreken over hem. Zij zei tijdens de liveshow nog over Kristof: "Kristof is zichzelf niet. Die is in ieder gesprek heel aanwezig".

Vreselijk

Dat is precies wat veel kijkers hem verwijten. "Vreselijk hoe aanwezig die Kristof is", klinkt het bij een 'Big Brother'-fan. "Die Kristof komt boven iedereen uit. Hou nu toch eens vijf minuten je wafel!", luidt het ook.

Heel wat fans van 'Big Brother' vinden dan ook dat hij moet vertrekken. "Die Kristof moet eruit" en "Kristof is zo arrogant". "Is Kristof 30 of een kind van 13?" Het is duidelijk dat hij geen goede punten gescoord heeft bij de kijkers.

Tobias

"Ik wil niet het spel in komen en gelijk roepen dat ik ga winnen. Dat werkt niet”, zei Kristof in het introductiefilmpje van 'Big Brother'. “Ik ga stilletjes groeien naar het einde. En dan mijn engeltjes ontbinden.”

Ook in verschillende lijstjes en polls bengelt Kristof helemaal onderaan van de bewoners. Dat terwijl Tobias veel vaker ergens bovenin terug te vinden is. Hij is heel rustig en dat waardeert de kijker blijkbaar.

Poll: Wil jij Kristof ook uit het huis?TAGS  I  Big Brother