-->

Allison Scott niet te spreken over Sean Dhondt: "Hij is zo oneerlijk geweest"

Allison Scott niet te spreken over Sean Dhondt:
Dinsdag 18 Januari 2022 - 10:00   I   Foto: Instagram   I   door Jonas Wijckmans

Allison Scott vertelt in Dag Allemaal vrijuit over haar scheiding met Sean Dhondt. Hij heeft met Maithé Riveira intussen al een nieuwe vriendin.

Allison is op zich niet kwaad omdat Sean een nieuwe vriendin heeft, wel om het feit dat hij daar niet eerlijk is over geweest. Al geeft Allison daarnaast ook wel toe dat ze het geen prettige gedachte vindt: Sean met iemand anders.

Heel oneerlijk

"Of je nu graag samen wil zijn met die persoon of niet, niemand hoort graag dat zijn ex de liefde weer gevonden heeft. Dat is echt shitty om te horen", vertelt ze eerlijk in Dag Allemaal.

"En het is niet het feit dat hij iemand nieuws heeft dat zeer doet, ik had er geen probleem mee dat hij met iemand anders uitging, maar wel hoe hij het aangepakt heeft", gaat Allison verder. "Laten we zeggen dat het op een heel oneerlijke manier verlopen is...”

Scheiding afgerond

Enkele dagen geleden maakte Sean bekend dat hij een jaar samen is met Maithé, terwijl de scheiding met Allison nog maar negen maanden oud is. "Iedereen kan die berekening inderdaad maken. Ik snap niet zo goed dat hij daarover gelogen heeft tegen mij", zegt Allison.

Allison weet niet of ze nog respect heeft voor Sean na dit alles. "Al heb ik het wel een plaats gegeven. De scheiding is intussen afgerond en ik ben verhuisd."

Poll: Begrijp je de frustraties van Allison?TAGS  I  Allison Scott  I  Sean Dhondt