Aster Nzeyimana doet opmerkelijke onthulling na 'The Masked Singer' Binnenland
Binnenland

Aster Nzeyimana doet opmerkelijke onthulling na 'The Masked Singer'

Aster Nzeyimana doet opmerkelijke onthulling na 'The Masked Singer'

Voor het eerst was er een dubbele ontmaskering in 'The Masked Singer'. De Robots bleken Lize Feryn en Aster Nzeyimana te zijn.

Heel wat mensen dachten wel dat het Aster en Lize waren. Ook Dimitri Vegas en Anouk Matton waren zeer verdacht bij de kijkers. Het blijkt dus het koppel Aster en Lize te zijn.

"Geen serieuze journalist"

Aster en Lize hapten niet meteen toe op de vraag, zo onthult Aster. Ze wezen het zelfs af. “We hebben die vraag behandeld, afgewezen, toch de deur op een kier gezet en na lang beraad beslist om toch mee te doen”, vertelt Aster in 'Behind The Mask' op VTM GO.

Serieuze journalist

“Ik dacht: ik ga dat niet doen met mijn werk als serieuze journalist. Maar dan dacht ik: ik bén geen serieuze journalist", lacht Aster.

De pakken van de Robots waren zwaar om te dragen. “Dit was echt het meest gigantische pak van de reeks”, vertelt Aster. “Het lastigste was het skelet, dat super hard was en keiveel woog."

Zwaar

"Wij zijn allebei mager van nature en we hebben niet veel reserve op onze schouders. Dat skelet steunde daarop en ik zweer het u, dat deed zó veel zeer.”

Populair

Laatste nieuws