-->

Zo verspeelde Conner Rousseau bijna zijn toekomst: "Ze was heel kwaad"

Zo verspeelde Conner Rousseau bijna zijn toekomst:
Woensdag 14 September 2022 - 14:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau heeft op jonge leeftijd al heel wat bereikt in zijn carrière. Toch was hij niet altijd even succesvol en ging het hem niet zo vlot af op school.

Conner Rousseau blikt terug op zijn schooltijd en gaat terug naar de school waar hij zijn middelbaar diploma behaalde. Hij onthult dat hij het niet gemakkelijk had gedurende zijn laatste jaren op de schoolbanken en zo bijna zijn eigen toekomst in gevaar bracht. 

“Ik had altijd goede schoolresultaten, maar in het vijfde had ik een apenjaar en moest ik dubbelen”, geeft hij toe in Story. “Ik begon uit te gaan en was totaal niet met school bezig. Ik sprak de leerkrachten tegen, bracht taken niet op tijd in orde, studeerde niet voor een toets…”

Ook thuis was het voor hem niet gemakkelijk in die periode. “Thuis kreeg ik huisarrest omdat ik te laat thuiskwam. Mijn moeder was streng voor mij. Ze was heel kwaad, omdat ze wist dat ik het kon, ik had zonder problemen Latijnse gevolgd. Ze vond dat ik mijn toekomst verspeelde”, vertelt hij.

TAGS  I  Conner Rousseau