-->

Camille Dhont verklapt per ongeluk heel groot nieuws: "Manager zal kwaad zijn"

Camille Dhont verklapt per ongeluk heel groot nieuws:
Donderdag 15 September 2022 - 09:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Gisteren liet popsensatie CAMILLE maar liefst twee nieuwe videoclips los op haar fans, die van 'Kleur' en 'In De Regen'. Ter gelegenheid ging ze even live op haar TikTok. Maar daarin praatte de zangeres uit enthousiasme haar mond voorbij.

Er zou namelijk nog veel meer materiaal onderweg zijn. "We zijn ondertussen al nieuwe dingen aan het opnemen", verklapte ze op TikTok. "Ik vind het superspannend en kan niet wachten om het met jullie te delen", klinkt het. Maar dat is niet alles.

Ze laat weten dat de voorbereidingen van haar optredens in de Lotto Arena al volop bezig zijn. "Jullie krijgen ook nieuwe dingen te horen in de Lotto Arena", licht de zangeres een tipje van de sluier op. "Oei, dat is geheim, ik weet niet of jullie dat al mochten horen", herpakt ze zich meteen. "Het kan zijn dat mijn manager nu heel kwaad wordt op mij."

Ook de fans kunnen hun enthousiasme niet bedwingen. "Ik kan niet wachten!", "Fantastisch nieuws" en "Ik kijk er al naar uit", lezen we tussen de honderden reacties.

Bron: TikTok

TAGS  I  Camille Dhont