-->

Grote financiële kopzorgen voor Nicole en Hugo: "Verschrikkelijke tijden"

Grote financiële kopzorgen voor Nicole en Hugo:
Vrijdag 23 September 2022 - 19:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Heel wat jonge BV's geven in Dag Allemaal toe dat ze het financieel soms wat moeilijker hebben. Dat brengt een hoop stress en onzekerheid met zich mee. Ook Nicole en Hugo hebben het soms moeilijk om rond te komen.

In Dag Allemaal vertellen Nicole en Hugo openhartig dat ze het moeilijk hebben om ze de eindjes aan elkaar te knopen. De energiekosten worden er namelijk niet minder op. "Wij hebben een vast contract tot begin volgend jaar, daarna zal onze jaarlijkse energiefactuur wel met een paar duizend euro stijgen, vrezen we", vertellen ze duidelijk ongerust.

Nicole en Hugo gaan nu een pak bewuster om met energie. Zo laten ze sfeerverlichting wat vaker uit en draaien ze de verwarming een aantal graden lager. "We doen wel een extra pullover aan", besluit Hugo.

Hugo vreest ook enorm voor de cultuursector. Binnenkort schittert hij weer op de planken, maar hij is bang dat hij het grote publiek niet naar de zaal zal kunnen lokken. "Hoewel dat een toffe voorstelling zal zijn, vrees ik dat mensen twee keer gaan nadenken voor ze een ticket kopen. Met z’n tweeën zit je snel aan 100 euro voor zo’n avondje uit", zucht hij. "Het zijn verschrikkelijke tijden."

TAGS  I  Nicole  I  Hugo