-->

Verrassing van jewelste in 'The Masked Singer': dit is de nieuwe presentator

Verrassing van jewelste in 'The Masked Singer': dit is de nieuwe presentator
Vrijdag 23 September 2022 - 08:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

'The Masked Singer', een van Vlaanderens populairste programma's, keert in het voorjaar terug naar jullie schermen. En het programma kondigt nu een verrassing van formaat aan: dé gloednieuwe presentator van het derde seizoen.

Aangezien Niels Destadsbader zijn overstap naar de VRT maakte, moest het programma dringend op zoek naar een nieuwe presentator. Fans hoeven niet langer te speculeren. Niemand minder dan Jens Dendoncker zal Niels opvolgen en zo dus zijn plaatsje in het speurderspanel opgeven. Een heuse opkikker dus na de pijnlijke breuk met Lauren Versnick.

"Ik ga het op mijn manier doen, met een hoek af", onthult Jens al in HLN Showbits. "Niet te veel woordmopjes, maar ik ga er wel wat flauwekul van mezelf instoppen". Dat hij er zin in heeft, is overduidelijk. Maar toch is hij ook een tikkeltje zenuwachtig.

Het programma lokt natuurlijk enorm veel kijkers en ook Niels opvolgen zal niet evident zijn. Maar Jens verklapt ook wat eigenlijk écht zijn grootste angst is: niet weten wie de persoon onder het masker is. Hij rekent er dan ook stiekem een beetje op dat ze het antwoord meteen in zijn oortje zullen influisteren.

TAGS  I  The Masked Singer  I  Jens Dendoncker