Ex-manager doet boekje open over de Meilandjes en maakt ze met de grond gelijk showbizz
showbizz

Ex-manager doet boekje open over de Meilandjes en maakt ze met de grond gelijk

Ex-manager doet boekje open over de Meilandjes en maakt ze met de grond gelijk

Valérie Lempereur, de ex-manager van de Meilandjes, doet in de Nederlandse Story haar boekje over de Meilandjes. En ze is allesbehalve mals voor hen. Blijkbaar zijn ze toch niet zo eerlijk over alles als we denken.

De Meilandjes hebben alles aan Valérie te danken. Daarover zwijgen ze natuurlijk in alle talen. "Ze waren al jaren bezig, maar het lukte niet", onthult ze. Dus zorgde zij ervoor dat ze een tv-contract kregen, wat van hen echte miljonairs maakte. Ook kwam zij met het idee van Martiens sjaaltjes op de proppen, zodat hij nóg meer zou opvallen.

Maar daarna hebben de Meilandjes Valérie als een baksteen laten vallen. Bovendien heeft Martien Meiland haar een paar keer vermeld in zijn boek, maar zeker niet in de positieve zin. "Het was chiquer geweest als hij iets zuiniger met me omgegaan was, als je ziet wat hij en zijn gezin achteraf allemaal aan mij te danken hebben", vertelt ze kwaad.

"Ik denk dat de Meilandjes niet altijd even eerlijk zijn", gaat ze verder. Volgens haar liegen de Meilandjes de hele boel bij elkaar. En daar komen we binnenkort meer over te weten. Valérie zal binnenkort heel het verhaal vertellen in haar biografie.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws