Natalia pronkt met haar schattige zoontje en doet Dina Tersago's hart smelten showbizz
showbizz

Natalia pronkt met haar schattige zoontje en doet Dina Tersago's hart smelten

Natalia pronkt met haar schattige zoontje en doet Dina Tersago's hart smelten

Al bijna een jaar mag Natalia zich trotse mama van Apollo noemen. En ook Apollo mag van geluk spreken. Zijn mama nam hem namelijk enkele dagen mee naar het zonnige Spanje voor wat qualitytime met zijn tweetjes.

Natalia wil bewust meer tijd apart spenderen met haar kindjes. Ze vindt het namelijk moeilijk om haar aandacht te verdelen. Bovendien mist ze te veel als haar zoontje in de crèche zit. “Het was een topbeslissing. Zó van genoten! Ik heb het gevoel dat ik mijn zoon weer wat beter ken”, schrijft de zangeres op Instagram.

Daarbij deelt ze enkele enorm schattige foto’s van haarzelf met haar zoontje. En die doet duizenden harten smelten. “Fantastisch”, “Wow, wat schattig” en “Prachtige foto’s”, lezen we in de opmerkingen.

Veel volgers hebben ook een mooie boodschap klaar voor de zangeres. “Veel bewondering voor de tijd die je neemt voor je gezin”, “Zo fijn om jullie te zien genieten van elkaar” en “Je bent een prachtige mama, sterke vrouw en harde werker”, schrijven ze. “Go momma”, reageert Dina Tersago met een hartje en klappende handjes.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws