Mathieu Terryn doet serieus boekje open over Natalia: "Ware aard komt boven" showbizz
showbizz

Mathieu Terryn doet serieus boekje open over Natalia: "Ware aard komt boven"

Mathieu Terryn doet serieus boekje open over Natalia: "Ware aard komt boven"

Mathieu Terryn zetelt dit jaar samen met Jan Paternoster voor het eerst als coach in ‘The Voice van Vlaanderen’. Natalia en Koen Wauters moeten het dus met twee gloednieuwe collega’s doen. Maar hoe verloopt die samenwerking nu echt?

Sinds enkele weken is ‘The Voice’ terug op het scherm. In een gloednieuw jasje deze keer, met afleveringen op zowel vrijdag als zondag én met twee splinternieuwe coaches. Mathieu Terryn en Jan Paternoster zijn voor de eerste keer in het programma te zien. En dat was eerst best onwennig.

Zo was Mathieu in het begin vooral bezig met de camera’s rond hem. “De eerste keer was ik voortdurend aan het denken: ‘Oké, ik zit hier op televisie'”, geeft Mathieu toe in HLN Showbits. Hij lette te hard op wat hij allemaal aan het zeggen was. Maar Natalia was de juiste persoon om hem daarvan af te helpen. Zij stelde hem volledig op zijn gemak.

“Met Natalia naast je duurt het geen twee weken voor je ware aard naar boven komt”, lacht de Bazart-zanger. “Daarna was ik me ook niet meer bewust van al die camera’s die erbij staan”, klinkt het. Ook met de andere coaches kan Mathieu het erg goed vinden. “De vibe zit goed. Ik denk dat dat ook gewoon de leukste televisie is. En dat mensen dat ook zullen voelen”, bedenkt hij zich.

Populair

Laatste nieuws