Merel De Vilder aangeslagen na dood Thuiscollega: "Had dit hem graag nog gezegd" showbizz
showbizz

Merel De Vilder aangeslagen na dood Thuiscollega: "Had dit hem graag nog gezegd"

Merel De Vilder aangeslagen na dood Thuiscollega: "Had dit hem graag nog gezegd"

Gisteren raakte het vreselijke nieuws bekend dat acteur Noureddine Farihi op zijn 65ste onverwacht is overleden. We kennen hem vooral als Mo Fawzi uit ‘Thuis’. Een zware klap voor zijn soapcollega’s dus. Sommige van hen hebben nu ook gereageerd op zijn overlijden.

Zo’n elf jaar geleden was Noureddine Farihi voor het laatst te zien in ‘Thuis’. Vijftien jaar lang kroop hij er in de huid van Mo Fawzi. Nu is de acteur helaas gestorven na een harde strijd tegen kanker. Merel De Vilder, die in ‘Thuis’ jarenlang Mo’s echtgenote Bianca speelde, reageert aangeslagen op het hartverscheurende nieuws.

Merel en Noureddine verdwenen samen uit de reeks toen hun personages naar het buitenland vertrokken. Daar kwamen ze later ook te overlijden. “Noureddine was iemand die ik enorm apprecieerde”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. “Hij was een fijne mens, een fijne collega en ik had hem dat nog zo graag eens zelf kunnen vertellen”, vertelt ze geëmotioneerd. “Je denkt: die mensen zullen mijn pad nog wel eens kruisen. Tot je dan plots telefoon krijgt met het nieuws dat hij overleden is.”

Ook Marleen Merckx (Simonne) bracht op Instagram een mooi eerbetoon aan de acteur. “Vaarwel Noureddine. Vriend-collega-hart van goud. Alle sterkte aan de familie”, schrijft ze aangeslagen. Ook Kadèr Gürbüz, Karin in de reeks, en voormalig ‘Thuis’-acteurs Peter Van De Velde en Maxime De Winne reageren diep bedroefd onder de foto.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws