James Cooke krijgt het hard te verduren: "Wat een dikzak" showbizz
showbizz

James Cooke krijgt het hard te verduren: "Wat een dikzak"

James Cooke krijgt het hard te verduren: "Wat een dikzak"

Samen met 5 andere BV’s nam James Cooke deel aan ‘Over De Oceaan’. Daarin varen ze de oceaan over met een zeiljacht. Een maand lang bevinden ze zich op zee. Het resultaat zien we in het voorjaar op Play4.

James zal er in ieder geval niet met volle goesting naar kijken. Zichzelf bezig zien op tv, blijft hij moeilijk vinden. Zijn onzekerheden spelen hem steeds parten. Zeker nu hij tijdens de opnames van ‘Over De Oceaan’ enkele kilo’s bijgekomen is. En op tv wordt hij daar steeds mee geconfronteerd.

“Als ik mezelf bezig zie, denk ik vaak: oh my god, wat een verdomde dikzak zit daar", geeft James eerlijk toe in Story. Zeker omdat hij op de boot vaak in bloot bovenlijf te zien is. “Met al die vetrolletjes erbij. Vreselijk!”, vindt hij van zichzelf. “Ik heb gevraagd of ze daar in montage wat op wilden letten, want ik ben niet zo zeker over mijn lichaam”, klinkt het. Het zou niet de eerste keer zijn dat hij eens een beeldje uit montage laat weghalen.

Nu is de presentator wel weer enkele kilo’s kwijtgeraakt, door de opnames van ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ en ‘James De Musical’. “Ik had zoveel aan mijn hoofd dat ik soms vergat te eten. Maar ik ben blij met die paar kilo’s minder”, aldus James.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws