Tom Waes neemt drastisch besluit over zijn tv-carrière: "Dan stop ik ermee" showbizz
showbizz

Tom Waes neemt drastisch besluit over zijn tv-carrière: "Dan stop ik ermee"

Tom Waes neemt drastisch besluit over zijn tv-carrière: "Dan stop ik ermee"

Vanavond is het eindelijk zover. Dan keert Tom Waes terug naar alle schermen met een gloednieuw seizoen van ‘Reizen Waes’. Met het programma trekt hij ondertussen al bijna tien jaar de wereld rond. Het blijft een klap in de roos, maar voor hoelang nog?

Er zijn nog maar weinig hoeken van de wereld die Tom Waes nog niet heeft gezien. Toch had hij nog enkele steden op zijn bucketlist staan. In ‘Reizen Waes: Wereldsteden’ reist de presentator af naar Mumbai, São Paulo, Nairobi en Dubai. Het Eén-programma blijft na tien jaar een succesformule en ook Tom zelf is er nog niet op uitgekeken.

Maar hoelang houdt hij het nog vol? "Ik bekijk dat seizoen per seizoen", vertelt hij in Het Nieuwsblad. “Er zijn nog genoeg plekken te bezoeken”, klinkt het. Al kan het niet blijven duren. “De dag dat ik zelf niet meer verwonderd ben, stop ik”, besluit hij vastberaden. Ook moet het programma volgens hem blijven verrassen.

Eerst zocht hij plekken die door iedereen werden afgeraden, daarna koos hij voor wat extremere bestemmingen. “En in de afleveringen die we vlak voor de coronacrisis maakten, spitsten we ons iets nadrukkelijker toe op maatschappijkritiek. De insteek is dus wel degelijk veranderd”, legt Tom uit. Deze keer zijn wereldsteden aan de beurt, opnieuw een ander concept. En de kijker blijft het lusten, dat is voor Tom het allerbelangrijkste.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws