Actrice Caroline Maes verklapt meer over stomende vrijpartij met Kürt Rogiers showbizz
showbizz

Actrice Caroline Maes verklapt meer over stomende vrijpartij met Kürt Rogiers

Actrice Caroline Maes verklapt meer over stomende vrijpartij met Kürt Rogiers

Het gaat er momenteel hevig aan toe in ‘Familie’. Caroline Maes, die de rol van Mieke speelt, moet wat kwijt over haar verhaallijn in de soapserie.

Caroline Maes en Jo Hens, die Niko speelt in 'Familie', waren in het begin niet blij met de gebeurtenissen die Niko doormaakt. Het zijn ook wel beelden die we niet vaak gezien hebben, een bijna dood-ervaring en dan terechtkomen in een vechtclub. Echter is dat niet het enige waar Caroline het moeilijk mee heeft.

Zo krijgen we in de serie te zien dat Mieke op het bureau van Lars, gespeeld door Kürt Rogiers, belandt en dat gaat er vervolgens heftig aan toe. “Dat was ook echt niet leuk om te doen”, bekent Caroline aan Het Laatste Nieuws. “Ik heb Kürt heel graag, maar dat voelde echt een beetje aan als bedriegen”, geeft ze toe.

Bovendien gaven die opnames haar ook geen fijn gevoel. “Ik voelde me daar zelf ook zeer ongemakkelijk over”, zegt Caroline. Ze probeerde wel om zich te verplaatsen in de gedachtegang van Mieke. “Er zijn mensen die dat op zo’n manier verwerken, die elkaar troosten op die manier en zo probeer ik het ook te zien. Maar zelf vond ik het wel heel erg”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws