Ginny uit 'Boer zkt Vrouw' is kapot van verdriet: "Afscheid moeten nemen" showbizz
showbizz

Ginny uit 'Boer zkt Vrouw' is kapot van verdriet: "Afscheid moeten nemen"

Ginny uit 'Boer zkt Vrouw' is kapot van verdriet: "Afscheid moeten nemen"

Ginny die we nog kennen van haar deelname aan ‘Boer zkt Vrouw’ heeft erg droevig nieuws te melden. Ze vertelt er meer over op haar Instagrampagina.

Ginny zagen we eerder dit jaar op tv in ‘Boer zkt Vrouw’. Dat avontuur liep niet zo goed af voor haar, ook al koos boer Kim in eerste instantie voor haar. Later wisselde hij Ginny toch nog in voor Emi. Nu deelt de dierenartsassistente opnieuw heel triest nieuws op haar Instagrampagina.

“Mijn hart breekt in een miljoen stukjes”, schrijft ze. Ginny heeft namelijk afscheid moeten nemen van haar geliefde paard Cender, waar ze meteen ook enkele mooie plaatjes van deelt. Eerder deze week bracht ze Cender nog met spoed naar het ziekenhuis voor een operatie, maar daarna geraakte het paard niet meer recht.

Uiteindelijk heeft Ginny een heel moeilijke beslissing moeten maken en heeft ze Cender laten inslapen. “Ik hoop dat je weet dat ik alles geprobeerd heb om je te helpen”, schrijft ze. Cender was Ginny’s eerste paard en dat maakt het extra zwaar voor haar. “Ik ga je echt zo hard missen”, sluit ze haar pakkende bericht af.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws