-->

Een jaar na exit bij K3 neemt Klaasje Meijer ingrijpend besluit over carrière

Een jaar na exit bij K3 neemt Klaasje Meijer ingrijpend besluit over carrière
Zaterdag 29 Oktober 2022 - 13:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

In november vorig jaar gaf Klaasje Meijer officieel haar K3-fakkel door aan Julia Boschman. Daarna is de blondine nooit uit de spotlights verdwenen. Maar waar wil ze nu echt met haar carrière naartoe?

Na zes jaar K3 was het tijd voor iets nieuws. Gelukkig viel Klaasje daarna ook nooit zonder werk. Ze dook op in 'The Masked Singer’, waar ze net niet de finale haalde, ze won het Nederlandse tv-programma 'The Big Balance', speelde mee in de Nederlandse film 'Boeien!' én passeerde de revue bij 'De Slimste Mens ter Wereld’. “Daar ben ik heel dankbaar om”, vertelt Klaasje in Het Laatste Nieuws.

Nu wil Klaasje vooral haar grote acteerdroom najagen. Onlangs rondde het ex-K3’tje nog haar acteeropleiding aan de Amsterdam Film School af, maar dat bleek niet genoeg. Samen met haar vriend Max verkaste ze naar Londen om zich klaar te stomen voor een grote acteerrol. “Dit najaar draai ik, terwijl ik hier in Londen woon, een mooi project”, verklapt Klaasje al.

Verder houdt Klaasje de lippen stevig op elkaar. Een ding is zeker: haar carrière als actrice krijgt stilaan vorm. Zo heeft ze in het grootste geheim ook al opnames voor een Nederlands tv-programma achter de rug. “Ik voel me een zeer bevoorrecht mens”, besluit ze. Ook haar passie voor dwarsfluit wil ze nu onderhouden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Klaasje Meijer (@klaasje_meijer)

TAGS  I  K3  I  Klaasje Meijer  I  Julia Boschman