-->

Geluk kan niet op voor Camille: de zangeres heeft opnieuw fantastisch nieuws

Geluk kan niet op voor Camille: de zangeres heeft opnieuw fantastisch nieuws
Zaterdag 19 November 2022 - 16:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Camille Dhont heeft er een jaar op zitten dat ze nooit meer zal vergeten. Een uiterst succesvolle muzikale carrière, een eigen kledinglijn en pril liefdesgeluk hebben daar alles mee te maken. Maar het jaar is nog niet voorbij en het goede nieuws dus ook nog niet.

Camilles carrière heeft dit jaar een serieuze boost gekregen. Ze stond afgelopen zomer op elk mogelijk podium in Vlaanderen en mocht zelfs al enkele spetterende Lotto Arena-concerten afvinken. Afgelopen weekend trok ze er even welverdiend tussenuit met haar kersverse vriend voor een romantisch weekendje Parijs.

Maar bij thuiskomst krijgt Camille opnieuw fantastisch nieuws te horen. Twee weken geleden stond ze nog vijf keer voor een uitverkochte Lotto Arena, nu vliegen ook de tickets voor haar ‘SOS’-tour de deur uit. Daarmee trekt ze volgend jaar doorheen Vlaanderen. Maar liefst 30.000 tickets wist de 21-jarige zangeres al te verkopen.

Alle shows in het Capitole van Gent zijn intussen volledig uitverkocht. Door het enorme succes van de ticketverkoop konden extra shows dus niet uitblijven. Camille mag al drie optredens in Oostende, Hasselt en Antwerpen aan haar agenda toevoegen. De zangeres lijkt niet meer te stoppen.

Bron: Instagram Stories

TAGS  I  Camille Dhont