-->

Kat Kerkhofs en Dries Mertens onthullen grootse plannen voor na het WK voetbal

Kat Kerkhofs en Dries Mertens onthullen grootse plannen voor na het WK voetbal
Vrijdag 25 November 2022 - 10:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Dries Mertens is nog maar pas vertrokken naar Qatar, maar Kat Kerkhofs kan al niet meer wachten tot dat hij terug naar huis komt. Ze hebben namelijk iets geweldigs op de planning staan.

Kat Kerkhofs en zoontje Ciro Romeo moesten onlangs afscheid nemen van Dries Mertens, want hij is samen met de Rode Duivels vertrokken naar het WK voetbal. Om het Belgische elftal uit te zwaaien kwam het gezinnetje samen naar België en Kat passeert nu ook even langs Studio Brussel.

Op de radio bekent Kat dat ze al aan het aftellen is naar de dag dat Dries terug naar huis komt. De twee hebben namelijk al grote plannen gemaakt voor na het WK, want Dries stopt dan met voetballen. Daar vertelt ze nu zelf meer over. “Wij gaan een jaar reizen”, verklapt ze. Het gezinnetje zal onder meer Australië, Nieuw-Zeeland, Bali en de Filipijnen bezoeken.

Kat kijkt daar al erg naar uit. “Dries heeft dat nog nooit kunnen doen. Hij heeft altijd alles in het teken van voetbal gezet”, legt ze uit. Ook hun zoontje Ciro Romeo zal mee op reis vertrekken. Het gezinnetje wil zeker drie maanden doorbrengen in elke bestemming. Tijd genoeg dus om van elkaar te genieten. 

TAGS  I  Kat Kerkhofs  I  Dries Mertens  I  Ciro Romeo