Astrid Coppens vertedert met intiem moment met dochtertje: "Heerlijk om te zien" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Astrid Coppens vertedert met intiem moment met dochtertje: "Heerlijk om te zien"

Astrid Coppens vertedert met intiem moment met dochtertje: "Heerlijk om te zien"

Het is ondertussen al zo’n zeven weken geleden dat Astrid Coppens haar tweede dochtertje in haar armen mocht sluiten. De kersverse mama geniet met volle teugen van de fijne momenten met haar gezinnetje. En daar laat ze vaak ook een glimp van zien op Instagram.

Op 24 oktober is Astrid Coppens voor de tweede keer mama geworden. Zij en haar man Bram kregen er een dochtertje, Joey-Lee, bij. En Billie-Ray dus een kleine zus. Het gezinnetje neemt alle tijd van de wereld om van elkaar te genieten. Daar laat Astrid nu opnieuw beelden van zien.

Op Instagram deelt ze een intiem moment met haar jongste dochtertje. In een hartverwarmende video zien we hoe de kersverse mama de intussen zeven weken oude Joey-Lee de borst geeft. Voor Astrid een prachtige ervaring. “Zo blij dat ik haar nog steeds mijn moedermelk kan geven”, schrijft ze trots onder de video. Bovendien komt Astrid dan zelf helemaal tot rust.

Astrid weet duidelijk hoe ze harten moet doen smelten. “Zó mooi”, “Heerlijk om te zien, de mooiste momentjes samen”, “Goed bezig”, “Wat een lieve mama ben jij”, “Vertederend”, “Wat een schatje” en “Momenten om te koesteren”, luidt het in de uitsluitend positieve reacties. “Prachtig dat je borstvoeding geeft, één van de mooiste, meest intense momenten die je aan je dochtertje kan geven. Die verbondenheid die enkel jullie twee zo voelen! Prachtig filmpje”, wil iemand nog kwijt.

Populair

Laatste nieuws