Peter Van de Veire haalt uit naar vorige werkgever SBS: "Neem ik hen kwalijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Peter Van de Veire haalt uit naar vorige werkgever SBS: "Neem ik hen kwalijk"

Peter Van de Veire haalt uit naar vorige werkgever SBS: "Neem ik hen kwalijk"

Gisteren raakte bekend dat Tatyana Beloy vanaf 9 januari ‘Big Brother’ zal presenteren op Play4 in plaats van Peter Van de Veire. Door zijn overstap naar de VRT mag hij niet meer aan de slag bij SBS, waar de zender onder valt.

Net zoals Niels Destadsbader ‘The Masked Singer’ op VTM vaarwel moest zeggen na zijn overstap naar de VRT, moet Peter Van de Veire afscheid nemen van ‘Big Brother’. Maar niet getreurd, met (onder andere) de presentatie van de preselecties voor het Eurovisiesongfestival heeft Peter drukke tijden voor de boeg.

‘Big Brother’ zal hij dus niet meteen missen. Wat hij wel zal missen - én het afgelopen jaar al heeft moeten missen - is ‘Het Rad’ op Play4. “Ik neem SBS maar één ding kwalijk en dat is dat ze ‘Het Rad’ (vroeger ‘Rad van Fortuin’, red.) niet meer hebben later draaien”, denkt hij erover in HLN Showbits. De spelshow met Peter als presentator kreeg dit jaar geen nieuw seizoen.

En dat snapt hij niet helemaal. “De cijfers waren goed, de reacties waren goed. Maar SBS vond het niet meer passen binnen hun zenders”, laat Peter zich verontwaardigd uit. “Ik ben nu heel hard aan het hopen dat ze ‘Het Rad’ gewoon binnenhalen bij de VRT. Dat zou perfect zijn”, lacht de presentator.

Populair

Laatste nieuws