-->

Gloria Monserez helemaal in de wolken na dit geweldige nieuws: "YES!"

Gloria Monserez helemaal in de wolken na dit geweldige nieuws:
Maandag 9 Januari 2023 - 13:30   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Gloria Monserez mag zichzelf misschien wel dé rijzende ster van 2022 noemen. Naast Ketnetwrapster heeft ze zich afgelopen jaar bewezen als uitstekende presentatrice in ‘Hotel Romantiek’ en ‘The Voice van Vlaanderen’. Maar ook 2023 heeft heel wat voor haar in petto.

We leerden Gloria kennen als Ketnetwrapster, als radiostem op Studio Brussel en door haar deelname aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Nu is ze niet meer van het scherm weg te denken. Zeker niet na haar uitstekende prestaties als presentatrice in ‘Hotel Romantiek’ en ‘The Voice’. Binnenkort mag ze daar ook de rol van actrice aan toevoegen.

Gloria heeft de hoofdrol beet in een gloednieuwe webreeks. Vanaf 29 januari kruipt ze in de huid van Olivia in ‘Liefdestips aan mezelf’ op GoPlay. De serie is gebaseerd op het jeugdboek van Sylvia Van Driessche. Andere rollen zijn onder andere weggelegd voor ‘Nonkels’-acteur Jelle De Beule, Nathan Naenen, bekend van ‘wtFOCK’, en Jean Janssens uit ‘Lisa’ en ‘D5R’.

Fans tellen de dagen af om Gloria op hun scherm aan het werk te zien. “Ik ben zo excited”, “Jaaaaa”, “Dit wordt leuk”, “Yes!”, “Zalig” en “Kan al niet wachten”, schrijven ze in de reacties op Instagram.