-->

Goedele Liekens doet een erg pakkende bekentenis: "Toen een kindje verloren"

Goedele Liekens doet een erg pakkende bekentenis:
Dinsdag 24 Januari 2023 - 12:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

In een nieuw interview ter gelegenheid van haar zestigste verjaardag geeft Goedele Liekens haar ziel volledig bloot. Zo praat ze ook openlijk over een van de moeilijkste periodes uit haar leven.

Goedele Liekens werd onlangs zestig jaar en in Dag Allemaal vertelt ze meer over verschillende mijlpalen in haar leven. Van alles wat ze bereikt heeft, is ze het meest trots op haar kinderen Merel en Céleste. De oudste dochter werkt als salesmanager in investeringsvastgoed en de andere studeert neurowetenschappen in Londen.

Vervolgens moet Goedele iets heel pijnlijks kwijt, want nadat ze Céleste kreeg was ze in verwachting van een derde dochtertje. “Een jaar na de geboorte van Céleste heb ik een kindje verloren”, geeft ze toe. “Het is gestorven in mijn buik”, legt ze uit. “Ik heb haar wel nog niet gezien, maar niet leven”, aldus Goedele.

Na deze verschrikkelijke gebeurtenis wilde Goedele het niet meer opnieuw proberen. “Ik wilde het lot niet meer tarten”, zegt ze. “Ik denk af en toe nog wel aan mijn overleden dochter, maar de pijn is in de loop der jaren wel verminderd”, besluit ze.

TAGS  I  Goedele Liekens