-->

Siska Schoeters overladen met kritiek na opvallende uitspraak: "Zielig figuur"

Siska Schoeters overladen met kritiek na opvallende uitspraak:
Donderdag 26 Januari 2023 - 17:00   I   Foto: VRT   I   door Redactie

Siska Schoeters doet in de podcast ‘Anastasya Confidential’ haar boekje open over de breuk met Tomas De Soete. Daarnaast onthult ze ook hoe het nu met haar gaat. Echter krijgt het VRT-gezicht meteen harde commentaar te verduren.

Siska Schoeters maakte eind 2021 bekend dat ze niet langer samen is met Tomas De Soete. De twee vroegen na een relatie van meer dan veertien jaar de echtscheiding aan. In een podcast verklapt ze nu wat meer over die breuk. “Ik ben net van mijn vent af. Een aanrader”, klinkt het. “Nee nee, dat was een mopje”, lacht ze.

“We gingen op een goede manier uit elkaar”, verduidelijkt Siska. Daarnaast gaat het ook heel goed met haar sinds de scheiding. “Ik zit in een goede fase in mijn leven. Ik heb nu een heel groot huis voor mij alleen, dat ik zelf afbetaal. Qua empowerment kan dat wel tellen. Het gaat eigenlijk echt goed”, aldus Siska.

Al snel krijgt de presentatrice harde kritiek te slikken. “Madam heeft nogal veel streken blijkbaar” en “Siska, sluit dat hoofdstuk eens af. Zo zagen”, klinkt het onder meer. Ook de uitspraak over haar 'heel groot' huis schiet bij velen in het verkeerde keelgat. “Met het overgesubsidieerde loon van de VRT zal dat niet moeilijk zijn” en “Met een gemiddeld loontje zou ze wel anders piepen”, schrijven ze.

TAGS  I  Siska Schoeters  I  Tomas De Soete