Adriaan Van den Hoof haalt fel uit na klachten over grensoverschrijdend gedrag Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Adriaan Van den Hoof haalt fel uit na klachten over grensoverschrijdend gedrag

Adriaan Van den Hoof haalt fel uit na klachten over grensoverschrijdend gedrag

Adriaan Van den Hoof heeft geen gemakkelijke periode achter de rug. Vorig jaar beschuldigden verschillende vrouwen hem van grensoverschrijdend gedrag in de privésfeer. Met de nodige gevolgen van dien. Adriaan verdween uit de spotlights en moest zijn plekje bij ‘Switch’ afstaan aan Fien Germijns. Nu bijt de presentator fel van zich af.

In ‘De Tafel van Vier’ onderstreept de presentator opnieuw dat alles zich in privésfeer afspeelde. “Dat ik iets verkeerd gedaan heb, dat is waar. Maar ik heb niks verkeerd gedaan op de werkvloer. Het ging om zaken in mijn privéleven”, benadrukt Adriaan Van den Hoof. “Ik geef toe, ik ben soms een puinhoop in mijn privé. Er kan van ‘ongepast gedrag’ gesproken worden. Dat gaat over niet trouw zijn. Maar dat is géén grensoverschrijdend gedrag.”

“Mijn raadsman zei ook: ‘Als we iedereen moeten aanpakken die ontrouw pleegt, dan moeten we een gerechtsgebouw bijbouwen en gaan mensen in rijen staan aanschuiven’”, reageert het voormalige tv-gezicht scherp. Bovendien is alles volgens hem serieus uit zijn context getrokken. “Als er in een boekske ‘grensoverschrijdend gedrag’ verschijnt, dan is de perceptie van de mensen meteen veel groter”, bedenkt Adriaan zich. “De roddelpers schrijft dan ook dingen waarvan ik denk: ‘Daar was ik toch precies niet bij.’

Dat deze beschuldigingen “een bittere pil” waren voor de voormalige televisiepresentator, is wel duidelijk. “Maar ik ga mijn leven er niet meer door laten bepalen”, besluit hij. “Er lopen geen zaken tegen mij. En ik heb me in een open brief ook verontschuldigd, maar ik heb daarin ook heel duidelijk gezegd dat dit privézaken zijn”, aldus Adriaan. “Eigenlijk heeft niemand daar zaken mee, niemand.”

Populair

Laatste nieuws