-->

Actrice Lynn Van den Broeck klapt uit de biecht: "Ik was er verslaafd aan"

Actrice Lynn Van den Broeck klapt uit de biecht:
Zondag 19 Maart 2023 - 13:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Lynn Van den Broeck onthult meer over een periode uit haar leven waarin ze heel wat kilo’s kwijtspeelde door hevig te sporten. Haar moeder moest ingrijpen toen ze op een bepaald punt heel mager werd.

Lynn Van den Broeck kennen veel mensen beter als Viv uit de populaire Eén-soap ‘Thuis’. Recent mocht de actrice dertig kaarsjes uitblazen en in een nieuw interview met Dag Allemaal verklapt ze wat ze geleerd heeft door ouder te worden. “Ik kan beter loslaten en relativeren”, zegt ze meteen. “Bijvoorbeeld over mijn lichaam”, klinkt het.

Zo was ze vroeger heel fel bezig met sporten en haar gezondheid. “Ik trainde bijna elke dag en heb zelfs een marathon gelopen. Daardoor verloor ik veel gewicht, maar ik zat in zo’n sportrush dat ik dat niet doorhad”, legt ze uit. Haar moeder waarschuwde haar toen op een gegeven moment. “Lynn, je staat nu wel heel mager”, zei ze toen.

“Om dat te compenseren, begon ik met krachttraining. En ook daar ging ik ver in”, aldus de actrice. Toch deed ze dat niet uit onzekerheid, maar omdat sport vooral een uitlaatklep was voor haar. “Ik was er verslaafd aan”, geeft ze eerlijk toe. “Sport zal altijd een onderdeel zijn van mijn leven, maar nu kan ik meer genieten van hier eens een uurtje in de omgeving te wandelen, zonder dat ik als een bezetene in het rood ga”, besluit ze.

TAGS  I  Lynn Van den Broeck