Felix Jamaels: "Daarom stap ik uit 'Familie'" Buitenland
Buitenland

Felix Jamaels: "Daarom stap ik uit 'Familie'"

Felix Jamaels: "Daarom stap ik uit 'Familie'"

Felix Jamaels (17) verlaat na anderhalf jaar 'Familie'. Hij speelde al die tijd de rol van Jelle Van den Bossche.

"Heel wat mensen zijn verbaasd, maar mijn vrienden niet. Ik wíst het, zeiden ze. Ze wisten dat ik verder wil studeren en dat het niet makkelijk zou zijn dat te combineren met 'Familie'. Ik denk wel dat mijn twee oma’s een beetje geschrokken zijn. Zij vonden het heel plezant om mij op tv bezig te zien. Aan hen merk ik dat 'Familie populair' is bij alle leeftijden. Dat zie ik ook wanneer we met de scouts cake verkopen in het rusthuis", zegt Felix in Het Nieuwsblad.

Begin september begint Felix aan een opleiding tot burgerlijk ingenieur in Leuven. "Dat valt niet te combineren met Familie. Mijn opnamedagen lagen op woensdagnamiddagen en in de vakanties, maar op drukkere momenten kwamen daar ook weekdagen bij. Dat was op zich geen probleem, maar aan de universiteit ligt dat anders", weet hij.

Blij met reacties

Woensdag was het de laatste draaidag van Felix. "Ik heb iedereen geknuffeld. Het is echt mijn tweede familie geworden. Ik heb het afscheidskaartje van de collega’s bewaard en ook een paar kaartjes met mijn foto die ik uitdeelde aan fans. Dan kan ik later aan mijn kinderen laten zien dat ik écht wel in 'Familie' heb gespeeld. (lacht) Het zal raar zijn om niet meer op die set te staan. Ik beschouwde het als een toffe hobby. En ergens ben ik ook wel blij dat mensen zo verrast zijn dat ik wegga, en dat erop gereageerd wordt. In stilte moeten vertrekken, dat is ook maar niks.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws