HET WEER - Vanaf dan wordt het mooi weer, met temperaturen boven de 20 graden Weer
Weer

HET WEER - Vanaf dan wordt het mooi weer, met temperaturen boven de 20 graden

HET WEER - Vanaf dan wordt het mooi weer, met temperaturen boven de 20 graden

De dag start met brede opklaringen, maar naarmate de dag vordert trekt vanuit het zuiden zware bewolking op die regen en mogelijk onweer met zich meebrengt. De temperaturen variëren vandaag tussen 12 en 16 graden, met een zwakke tot matige zuidelijke wind.

Vanavond en -nacht blijft het wisselvallig, met aanhoudende regenbuien en kans op onweer. Naar de nacht toe klaart het op, hoewel het ten zuiden Samber en Maas overwegend bewolkt blijft met soms slecht zicht. De minima dalen naar 3 tot 8 graden en de zuidwestenwind neemt toe in kracht.

Op zondag is het in eerste instantie grijs en nevelig, met name in het zuiden. Gedurende de dag wisselen zon en wolken elkaar af, met enkele buien, vooral in het noorden van Vlaanderen en de zuidelijke Ardennen. De temperaturen liggen tussen 13 en 17 graden, afhankelijk van de locatie, en de wind waait zwak tot matig uit westelijke richtingen.

De weersituatie verslechtert op maandag met frequente regen en pittige buien, soms met onweer. De temperaturen schommelen tussen 14 en 18 graden. Vanaf dinsdag nemen de buien af en klaart het geleidelijk op, met temperaturen die iets koeler blijven, tussen 13 en 18 graden.

De week eindigt echter positief, met droge en zonnige dagen op donderdag en vrijdag. Het wordt merkbaar warmer met maxima tussen 17 en 22 graden, hoewel het aan de kust frisser blijft door een zeebries.

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws