Herman Brusselmans maakt kiezers van Vlaams Belang af: "Jullie willen het slechtste in de mens naar boven brengen" Politiek
Politiek

Herman Brusselmans maakt kiezers van Vlaams Belang af: "Jullie willen het slechtste in de mens naar boven brengen"

Herman Brusselmans maakt kiezers van Vlaams Belang af: "Jullie willen het slechtste in de mens naar boven brengen"

Herman Brusselmans is geen fan van Vlaams Belang. De schrijver haalt in Humo hard uit naar de partij.

"Of een aantal idioten het cordon sanitaire wil doorbreken of niet, Vlaams Belang blijft een abjecte partij, van wie de gezagvoerders en de leden een troep verwerpelijke klootzakken en een bende halfdebiele wijven zijn die zich aanschurken tegen het fascistische gedachtegoed, en dat altijd zullen blijven doen. Op de koop toe zijn degenen die gestemd hebben voor Vlaams Belang onnadenkende sujetten, die louter tot doel hebben het slechtste in de mens naar boven te brengen en het kansen à volonté te geven", zegt Brusselmans.

Vlaams Belang wil een immigratiestop, en als die er niet komt, wordt een hele groep mensen samengedreven, bespot en onderdrukt. Bovendien zou het onder de dictatuur van die partij denkbaar zijn dat levende zielen op een hoop worden gegooid in ondergrondse kelders en vergeetputten. Ik zal dit even zeggen tegen Vlaams Belangers en alle anderen die het ultrarechtse denken aanhangen: immigranten zorgen ervoor dat het belachelijke en onproductieve nationalisme naar de kloten gaat."

Populair

Laatste nieuws