Dinsdag 25 Juni 2019 - 11:12   I   Foto: Instagram  I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Tanja Dexters en vriend opgepakt door politie

Tanja Dexters en vriend opgepakt door politie

De politie is vanochtend binnengevallen in garage Peeters - die KIA, Land Rover en Jaguar verkoopt - op de Herenthoutseweg in Herentals. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Eigenaar van de garage is Michael Peeters, de vriend van Tanja Dexters. Zowel hij als Tanja Dexters werden opgepakt voor verhoor.

"De lokale politie Neteland heeft vanochtend in het kader van een gerechtelijk onderzoek naar verdovende middelen verschillende huiszoekingen uitgevoerd. Vijf mensen zijn van hun vrijheid beroofd en worden op dit moment verhoord”, laat het parket weten.

“De onderzoeksrechter leidt het onderzoek van de lokale politie Neteland. Dat resulteerde vandaag in zeven huiszoekingen in de regio. Onder meer bij filiaalhouders van Kia, Daf en Jaguar. De actie werd uitgevoerd door een veertigtal politiemensen en daarbij zijn vijf drughonden ingezet. Drie auto’s zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. Na de verhoren zal de onderzoeksrechter beslissen of er mensen worden voorgeleid.”

Men zou ook binnen zijn gevallen in de privéwoning van Peeters. Zowel Tanja Dexters als Michael Peeters werden opgepakt voor verhoor.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Tanja Dexters  I  Michael Peeters  I  n365  I  showbizz