Vrijdag 30 Augustus 2019 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge kondigt verrassend nieuws aan over transfer van Victor Wanyama

Club Brugge kondigt verrassend nieuws aan over transfer van Victor Wanyama

Club Brugge gaat tijdens de laatste dagen van deze transferperiode sowieso nog versterking halen. Het heeft zijn zinnen gezet op een extra defensieve middenvelder. Bij voorkeur Victor Wanyama (28). Eén probleem: die transfer sleept aan...

Club Brugge had gehoopt om Wanyama donderdag al voor te stellen, maar dat bleek niet mogelijk. De middenvelder moet nog enkele zaken uitklaren met zijn huidige werkgever Tottenham Hotspur. Bij Club leggen ze dan ook niet al hun eieren in het mandje van Wanyama.

"Wanyama is één van de pistes, maar het is een moeilijk dossier", geeft CEO Vincent Mannaert aan bij Het Laatste Nieuws. "We zijn er al een hele tijd mee bezig en de deadline komt dichter. Naar goede gewoonte zetten we niet al ons geld in op één piste. Heel binnenkort zal duidelijk zijn welke piste het wordt - dat kan ook niet anders want maandag sluit de mercato."

Verrassend

De uitspraken van Mannaert zijn nogal verrassend. Donderdag meldden Britse media nog dat Club Brugge Wanyama zo goed als beet had en dat ook Tottenham zou meewerken aan de transfer. Een dag later lijken de kaarten opnieuw anders te liggen.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Tottenham  I  voetbal