Parket komt plots met groot nieuws over klacht tegen Conner Rousseau wegens "ernstige zedenfeiten"

230519connerrousseauphotonews
In juni werd er opnieuw een klacht ingediend tegen Conner Rousseau wegens "ernstige zedenfeiten". Het parket van Oost-Vlaanderen heeft nu ook groot nieuws te melden over dat dossier.
Zo is de klacht tegen Conner Rousseau geseponeerd. Dat schrijft het parket van Oost-Vlaanderen in een persbericht. "Op 22 juni werd er bij het parket van Antwerpen een klacht ingediend tegen Conner Rousseau, partijvoorzitter bij Vooruit", aldus het parket.  
"Omdat er geen link was met Antwerpen, stuurde het Antwerpse parket de klacht door naar Oost-Vlaanderen. Daar werd de klacht grondig onderzocht, maar het onderzoek heeft geen elementen opgeleverd die erop wijzen dat Conner Rousseau strafbare feiten heeft gepleegd. Het Parket Oost-Vlaanderen besliste om het dossier te seponeren", klink het.

Twee andere klachten ook geseponeerd

Eerder werden er al twee klachten tegen Rousseau geseponeerd. De eerste melding was van een moeder die zich zorgen maakte over berichten die haar 17-jarige zoon had uitgewisseld met Rousseau. Dat dossier werd door het Antwerpse parket geseponeerd. En ook het parket van West-Vlaanderen onderzocht een melding tegen Rousseau, maar ook dat dossier werd onlangs geseponeerd.