Vlaams Belang haalt hard uit naar De Wever: "Dit is kiezersbedrog" Politiek
Politiek

Vlaams Belang haalt hard uit naar De Wever: "Dit is kiezersbedrog"

Vlaams Belang haalt hard uit naar De Wever: "Dit is kiezersbedrog"

Het Vlaams Belang reageert bijzonder scherp op het bestuursakkoord in Antwerpen tussen N-VA, Open VLD en sp.a. “Dit is kiezersbedrog”, meldt de partij in een persbericht.

“Nadat de socialisten in november 2012 na 88 jaar eindelijk uit het Antwerps stadhuis werden verdreven en de N-VA deze pluim triomfantelijk op haar hoed stak, loodst Bart De Wever nu, na slechts 6 jaar, de sp.a opnieuw het stadhuis binnen”, zo reageert Vlaams Belang op het nieuws rond het nakende akkoord in Antwerpen. “Dat gebeurt nota bene een paar dagen nadat de sp.a, een Marrakesh-partij, een motie van wantrouwen indiende tegen de regering wier koers De Wever meer dan vier jaar lang in grote mate heeft bepaald.”

Vlaams Belang begrijpt helemaal niet waarom De Wever voor sp.a koos. “De sp.a zal De Wevers beleid naar links trekken, terwijl het Vlaams Belang De Wevers centrumbeleid naar rechts had kunnen trekken. De N-VA-kiezer verlangt daar hartstochtelijk naar: minder immigratie, minder islam. Met de Sp.a in het stadsbestuur zal echter het omgekeerde het geval zijn.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws