Britse koningshuis bevestigt heel heuglijk nieuws: "Prinses is in verwachting" Royalty
Royalty

Britse koningshuis bevestigt heel heuglijk nieuws: "Prinses is in verwachting"

Britse koningshuis bevestigt heel heuglijk nieuws: "Prinses is in verwachting"

De Britse koninklijke familie zal dit jaar weer een beetje groter worden, want prinses Eugenie is in verwachting van haar tweede kindje. Dat nieuws maakte zowel de prinses als Buckingham Palace bekend.

Prinses Eugenie is de jongste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson. Ze is ondertussen al enkele jaren samen met zakenman Jack Brooksbank en in 2018 stapten ze nog in het huwelijksbootje. In februari 2021 mochten ze hun eerste kindje verwelkomen, een zoontje genaamd August.

In een verklaring laat Bucking Palace weten dat Eugenie nu opnieuw in verwachting is. “De familie is heel blij en August kijkt er erg naar uit om grote broer te worden”, klinkt het. Ook Eugenie zelf post het heugelijke nieuws op haar Instagrampagina. “We zijn zo enthousiast dat ons gezinnetje deze zomer uitgebreidt wordt”, schrijft ze.

Op de foto die de prinses op haar Instagrampagina deelt zien we haar zoontje August een kusje op haar buik geven. In de comments wensen al haar volgers het gezinnetje een dikke proficiat toe. “Wauw, wat een leuk nieuws. Gefeliciteerd” en “Zo blij voor jullie”, klinkt het meermaals.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws