Daar gaat de nazomer: Dit slechte weer komt nu onze richting uit Royalty
Royalty

Daar gaat de nazomer: Dit slechte weer komt nu onze richting uit

Daar gaat de nazomer: Dit slechte weer komt nu onze richting uit

Geniet nog van de laatste dag echt mooi weer. Vanaf morgen komt de regen het land binnen en nadien nemen ook de temperaturen een flinke duik. Dat meldt het KMI.

Woensdag zijn er eerst nog brede opklaringen in het oosten van het land. Elders hangen er wolkenvelden, die geleidelijk verder naar het noordoosten trekken. Geleidelijk aan neemt de kans op buien toe vanuit het westen. De buien kunnen ook vergezeld zijn van een donderslag. Maxima tussen 19 graden in het westen en 24 graden in de Kempen. De wind waait matig tot vrij krachtig uit het zuidwesten.

Donderdag is het wisselvallig met opklaringen, wolkenvelden en perioden met buien. Het wordt koeler, met nog maxima tussen 15 en 19 graden en dat bij een vrij krachtige wind uit het zuidwesten.

Winderig én wisselvallig

Vrijdag lijkt een winderige en wisselvallige dag te worden met veel bewolking en regelmatig buien. De buien kunnen ook vergezeld zijn van onweer, vooral dan in het westen van het land. Het wordt fris met maxima tussen 11 en 15 graden. De wind waait matig tot vrij krachtig uit het zuidwesten en ruimt naar het noordwesten.

Zaterdag wisselen opklaringen en wolkenvelden elkaar af en vallen er buien. Vooral aan zee is er daarbij kans op onweer. Het blijft vrij fris met maxima in het centrum rond 15 graden. De wind waait meestal vrij krachtig uit het noordwesten.

Zondag is het wisselvallig met buien. Mogelijk blijft het in de streken langs de Franse grens droger. De maxima schommelen rond 14 of 15 graden in het centrum van het land. De wind waait vrij krachtig uit west tot noordwest.

Maandag lijkt het, op enkele lokale buien na, in vele streken droog te blijven. Het is wisselend of vaak zwaarbewolkt bij maxima rond 18 graden in het centrum van het land.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws