Er is (smeltende) sneeuw op komst Royalty
Royalty

Er is (smeltende) sneeuw op komst

Er is (smeltende) sneeuw op komst

Een echte koude winter hebben we nog niet gehad. Toch mag er midden volgende week wat sneeuw verwacht worden, ook in Laag-België. Al zal die, door de vrij zachte temperaturen, niet blijven liggen. (KMI)

Vanavond en vannacht blijft het zwaarbewolkt met lichte regen of motregen in het noorden en het oosten van het land. Vooral op de noordelijke plateaus van de Ardennen is lichte sneeuwval mogelijk. De temperaturen veranderen nauwelijks: minima tussen -1 graad op de Ardense hoogten en +5 graden aan zee. De wind blijft zwak tot matig uit het westen tot het noordwesten.

Zaterdag

Zaterdag is het nog steeds grijs met vooral in de voormiddag nog motregen of lichte regen. In de Ardennen is 's ochtends nog wat sneeuw mogelijk. 's Namiddags trekt deze lichte neerslag weg naar het zuidoosten en wordt het overal overwegend droog. De maxima liggen tussen 2 graden in Hoog-België en 7 graden aan de kust. De wind waait meestal matig uit het noordwesten.

Tijdens de nacht van zaterdag op zondag blijft het zwaarbewolkt, maar meestal droog. De minima liggen tussen 1 graad in de Hoge Venen en 6 graden aan zee. De wind waait zwak tot matig uit het noordwesten.

Zondag

Zondag wordt het wisselend tot zwaarbewolkt met kans op wat lichte neerslag, vooral op het Ardense reliëf. Op het einde van de dag bereikt een zwakke storing ons land vanaf het westen. Deze veroorzaakt soms wat motregen of lichte regen. De maxima liggen tussen 1 graad in de Hoge Venen en 8 graden aan zee. De wind waait zwak tot matig uit het westen tot het noordwesten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws