Marc Dutroux zorgt voor opschudding, ouders van zijn slachtoffers reageren in afschuw: “Dat vind ik wel heel erg, potverdomme” Royalty
Royalty

Marc Dutroux zorgt voor opschudding, ouders van zijn slachtoffers reageren in afschuw: “Dat vind ik wel heel erg, potverdomme”

Marc Dutroux zorgt voor opschudding, ouders van zijn slachtoffers reageren in afschuw: “Dat vind ik wel heel erg, potverdomme”

Dinsdagavond toont ‘Telefacts’ nieuwe beelden van Marc Dutroux. De veroordeelde kindermoordenaar blijft volhouden dat hij onschuldig in de gevangenis zit.

"Ik zit al 23 jaar in de bak. Ik ben niet blij dat ik in de bak zit. Niet dat in de bak zitten het ergste is, maar het ergste is om ergens onterecht voor op te draaien, dat bevalt mij niet”, laat Marc Dutroux optekenen. Hij ontkent dus nog steeds dat hij verantwoordelijk is voor de moorden op Julie, Melissa, An en Eefje.

VTM Nieuws’ toont ook alvast de reacties van de ouders van de slachtoffers. “23 jaar zit hij al in de bak. Maar hij vindt het erg dat hij er onterecht zit”, klinkt het vol ongeloof bij Paul Marchal. “Het is bewezen, wat hij aan moorden op z’n geweten heeft. Het is te gek voor woorden."

Heel erg

Ook Betty Marshal reageert aangeslagen: “Dat vind ik wel heel erg, hoe hij daar staat, potverdomme”, zegt ze. “Wat mij heel erg pijn deed, is dat hij nu staat te vertellen: Kijk, wat hebben ze mijn kinderen en mijn vrouw aangedaan, mijn familie? Neen, wat heeft hij óns aangedaan? Ons allemaal?"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws