Ook ouders van zieke Mathis (17 maanden) starten sms-actie om rekening van 182.000 euro te kunnen betalen Royalty
Royalty

Ook ouders van zieke Mathis (17 maanden) starten sms-actie om rekening van 182.000 euro te kunnen betalen

Ook ouders van zieke Mathis (17 maanden) starten sms-actie om rekening van 182.000 euro te kunnen betalen

De indrukwekkende geldinzameling via sms voor baby Pia is een voorbeeld geweest voor heel wat ouders die in hetzelfde onbetaalbare schuitje zitten. Zo ook voor Annick Tielemans en Glen Geens uit Booischot (Heist-op-den-Berg).

De ouders van Pia rijfde de broodnodige 2 miljoen euro met de hulp van het hele land reeds bij elkaar, maar de ouders van zeventien maanden oude Mathis zoeken nog steeds naar een oplossing om de peperdure immuuntherapie te kunnen betalen. Deze levensreddende immuuntherapie zou definitief afrekenen met een neuroblastoom aan de bijnier van Mathis. Het enige probleem: de kostprijs van 182.000 euro.

Er is voorlopig zo'n 40.000 euro ingezameld. "Dat bedrag hebben we bijeengehaald via een inzameling via Facebook en tal van andere acties", zegt Annick, de mama van Mathis. Een mooi bedrag, maar nog niet in de buurt van de beoogde 182.000 euro.

Kanjer Mathis

"Het Belgisch KinderKanker Steunfonds heeft nu ook een sms-actie op poten gezet voor ons", zegt Annick. "We zijn uiteraard blij met elke actie. Hopelijk komt er nog wat binnen op die manier. Het is natuurlijk heel gemakkelijk om via sms te doneren."

De sms-actie, die dit weekend van start is gegaan, heet 'Steun Kanjer Mathis'. Helpen kan door 'Mathis' te sturen naar het nummer 6045. Elke sms brengt, net als bij baby Pia, 2 euro op.

Resultaten

"We hebben nog geen precies zicht op de resultaten, maar er lijken best wel wat sms'en binnen te komen. Als ooit blijkt dat er geld over is, dan kunnen ze er bij het KinderKanker Steunfonds nog andere kinderen mee helpen", aldus mama Annick.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws