Anouk Matton doet volgers achterover vallen met sexy bikinifoto: "Perfectie" sexy
sexy

Anouk Matton doet volgers achterover vallen met sexy bikinifoto: "Perfectie"

Anouk Matton doet volgers achterover vallen met sexy bikinifoto: "Perfectie"

Anouk Matton vertoeft momenteel in het zonovergoten Ibiza met haar man Dimitri Vegas en daar genieten ze met hun tweetjes van zon, zee en strand. Het 'The Masked Singer'-gezicht deelt nu een nieuw kiekje op Instagram waarop ze zich van haar beste kant laat zien in bikini.

Vlaanderen heeft onlangs nog een verborgen talent van Anouk Matton kunnen ontdekken. In het VTM-programma 'The Masked Singer' verraste ze namelijk niet alleen de kijkers thuis maar ook het speurdersteam met haar zangkunsten. Intussen heeft ze ook al een eerste Nederlandstalige single uitgebracht en zopas kondigde ze ook al een tweede nummer aan.

Naast haar zangcarrière scheert ze ook hoge toppen als dj. Samen met haar man Dimitri Vegas reist ze de wereld rond om plaatjes te draaien op de grootste evenementen. Momenteel genieten ze van het mooie weer in Ibiza en daar heeft Anouk al verschillende leuke beelden van gepost op sociale media. Nu trakteert ze haar volgers ook nog op een knappe bikinifoto. "Postkaart van Ibiza", schrijft ze erbij.

Stralend

De volgers van Anouk moeten meteen wat kwijt over dit plaatje, want zij vinden dat de blondine er fantastisch uitziet. "Ja hallo", "Very very beautiful", "Het is een hele mooie postkaart", "Babe", "Oneindig mooi", "Wauw", "Beauty", "Wat een mooie bikini", "Geweldig", "Stunning", "Prachtig" en "So cute", klinkt het onder meer in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws